Брауновић говорио на предизборној конвенцији Социјалистичке партије Србије у Лозници

Поделите чланак:

Председник Удружења „Наша Дрина“ и кандидат за народног посланика Игор Брауновић говорио је данас на предизборној конвенцији Социјалистичке партије Србије у Лозници.

Након што му је уручена награда „Капетан Миша Анастасијевић“, кандидат за народног посланика Игор Брауновић је присутнима рекао како је заиста сигуран и он и сва његова браћа и сестре из „Наше Дрине“ да се налазе на правом месту и да су сасвим сигурно у правој коалицији, међу великим Србима и великим патриотама, честитим борцима за слободу српског народа и свих српских земаља на челу са Ивицом Дачићем, њиховим будућим премијером.

Желео је да искористи прилику да се по први пут представи као народни посланик и да једно обећање које дугује, поготово њима у српском Подрињу. Истакао је да се његово обећање наравно односи, као и увек, на обе стране Дрине, јер они који имају право да гласају у Србији, имају право и да имају српског представника.

Обећао је да ће он сасвим сигурно бити тај и да могу да рачунају на њега и на то да ће се ускоро српски глас чути из српске скупштине и српске клупе. Никада неће променити своје ставове и увек ће верно преносити оно што се договарају, а они врло добро знају шта је то. Они су једна земља и један народ и тако ће бити.

Рекао је да им нико неће узети право да се боре за оно што је њихово, наравно, до победе, као што то увек и бива. Истакао је да су из дана у дан, и све више и више, све јачи и јачи, као и да имају све више елана и да су све ближи победи.

Истакао је, обраћајући се браћи и сестрама, другарицама и друговима, да 3. априла сви треба да изађу и заврше ову победу и крену даље са Ивицом Дачићем, српским премијером, у победе и очување српских националних интереса и српске државе.